Attention!

MyEm0.Com

17 Oktober 2011

Hello stylish ladies,

Pre order untuk batch 5 telah dibuka!! Yeay!

Tunggu apa lagi ...
Happy Shopping dearies.. ^_^\/


Amal & Faiz
Stylish Hijab

ORDER FORM

Before you place an order, PLEASE READ & UNDERSTAND the Terms & Condition (T&C) and also How to Order section. Thanks for your fully cooperation. :)

Welcome to my New customer
Return/Regular customer
Name
E-mail address (VERY IMPORTANT!)
Delivery Address
Contact No.
Item code(s) & Quantity(s)
Method of Payment
Payment via
Do you want us to remind you if the booking period is over? Yes, please remind me via SMS and email
No, I willing SH to cancelled my order if my booking period is over without any notice
I have read and understand the T&C and SH team has the right to cancel my booking if I violate one of the conditions.
Comments/Suggestions/Enquiries:

Attention my dearies,

Kiteorang mengamalkan sistem FIRST PAY, FIRST SERVE. So, korang bolehlah pilih kod item(s) yang lain in case item(s) yang korang nak tu dah sold out. Kod item(s) tu korang bolehlah state dalam ruangan comments/suggestions/enquiries.

contoh,

kalau kod SH01 takde, saya nak SH02. Kalau takde, nak SH03. kalau takde jgk, nak SH04.. :)

Happy browsing and hope you got something. ^__^


This HTML form was created by Freedback.

Sunday, March 20, 2011

Inner Cotton *Dania*


~ FIRST COME FIRST SERVE ~
~ NO BACK OUT BUYERS ~


INNER COTTON DANIA *RESTOCK*
formerly known as Inner Tell Me

  • ~ Material : Cotton high quality
  • ~ Yg ini tak ada awning tau! Jangan confius dengan Delisha. Delisha ada awning. :)

RM8/EACH EXCLUDING POSTAGE
ADD ON*CLEARANCE SALE* ONLY AT RM6.50 + FREE POSTAGE!!


P/s: Klik pada gambar untuk melihat dengan lebih jelas :).
Color maybe differ from actual due to lighting or screen resolution. :)


Saiz inner Dania.
P/s: Saiz setiap inner mungkin berbeza-beza sedikit disebabkan faktor-faktor seperti potongan kain yang tidak seragam dan sebagainya. Tetapi almost of them saiz macam ni ok. ^^

-------------------------------------------------------------------------------------


Kod : Dania 1 *Restock 18/2*
Color : Black
Status :
11 AVAILABLE
SOLD OUT - KAK SYIMA (1), NURNABIHA (1), KHALIDA (1)


Kod : Dania 30
Color : Ketchup
Status :
1 AVAILABLE

Kod : Dania 31
Color : Shocking pink
Status :
SOLD OUT - SHAHILA


Happy Shopping dearies & hope you'll get something :)

1 comment:

nufar's said...

utk inner cotton dania ni xda kaler lain ke

Related Posts with Thumbnails